Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 20 cm

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 20 cm

Gyutoh är Miyabis svar på västvärldens kockkniv och kökets mest användbara kniv. Kockknivar finns i många format typer och modeller. En kockkniv är så väldigt mångsidig och är oftast den första kniven du behöver när det kommer till din samling av bra köksknivar. Det är en riktigt allroundkniv då du kan både skiva tomater hacka grönsaker skära kött och fisk och mycket mer med denna modell. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka råvaror utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell har en generös längd på 20 cm och kan hacka eller skära en stor mängd råvaror åt gången.

Miyabi Birch serien har en kärna av MC63 Micro Carbide pulverstål CRYODUR® som i själva verket är förädlat SG2 stål härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker floristisk damaskdesign. Slipvinkel är 19° eggen är slipad enligt Honbazuke metoden och handtaget är traditionellt D-format och gjort av masurbjörk från finska Lappland. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki Japan med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet finess och kvalitét som dessutom lämnar en livstidgaranti på material och produktionsfel.

Miyabi Birch 5000 MCD blev utsedd till Bäst i test bland kockknivar av Aftonbladet dec 2021 och fick 5+ av samtliga jurykockar.

Läs mer om Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 20 cm

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 20 cm

Kockknivar

Hitta Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 20 cm även hos:Rulla till toppen