Målerås Glasbruk Wildlife Pingvin 205 cm Svart

Målerås Glasbruk Wildlife Pingvin 205 cm Svart
Målerås Glasbruk Wildlife Pingvin 205 cm Svart
Beskrivning av Målerås Glasbruk Wildlife Pingvin 205 cm Svart

Handmålad pingvin på gjutet kristallblock. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 18 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Läs mer om Målerås Glasbruk Wildlife Pingvin 205 cm Svart...


Hitta Målerås Glasbruk Wildlife Pingvin 205 cm Svartäven i dessa butiker...