Kockums Durkslag 18 cm Grå

Kockums Durkslag 18 cm Grå
Kockums Durkslag 18 cm Grå
Beskrivning av Kockums Durkslag 18 cm Grå

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket. Finns i flera färger bara att välja din favorit!

Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.

Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet med största möjliga hänsyn till människa och miljö därför består varje durkslag av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Läs mer om Kockums Durkslag 18 cm Grå...


Hitta Kockums Durkslag 18 cm Gråäven i dessa butiker...