Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn

Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn
Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn
Beskrivning av Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn

En högkvalitativ gjutjärnsstekpanna från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Pannan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Pannan rostar inte och behöver ingen ytbehandling alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Gjutjärn ger en mycket fin stekyta för exempelvis kött eller grönsaker. Stekpannan är tillverkad i Finland och du får med avtagbart trähandtag tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.

Läs mer om Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärn...


Hitta Fiskars Norden Stekpanna 24 cm Gjutjärnäven i dessa butiker...