Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp med fat 28 cl

Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp med fat 28 cl

En underbart mönstrad tekopp med fat i Blue Fluted Mega servisen från Royal Copenhagen.

Royal Copenhagen Blue Fluted Mega tekopp med fat och är ett tegods med inspiration från den välkända Blue Fluted designen från Royal Copenhagen.

Men vad som är unikt i denna serie som döpts till Mega är att servisen tolkats i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000.

Servisen Blue Fluted Mega från Royal Copenhagen omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.

Porslinskoppen rymmer 28 cl varm dryck och passar som tekopp till ditt morgonte men även kaffekopp till eftermiddagskaffet.

Blue Fluted Mega servisen från Royal Copenhagen är vacker på egen hand men kan lika gärna kombineras med vita inslag ur Royal Copenhagen White Elements servisen. Resultatet blir både lekfullt och personligt då det vita klassiska kaffekopparna blandas upp med mer färgstarka element!
Även dessa serviser finns givetvis att köpa på Cervera.

Läs mer om Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp med fat 28 cl

Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp med fat 28 cl

Kaffe/tegods

Hitta Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekopp med fat 28 cl även hos:Rulla till toppen