Ekelund Löpare Frostkvist 34×140 cm

Ekelund Löpare Frostkvist 34×140 cm
Ekelund Löpare Frostkvist 34×140 cm
Beskrivning av Ekelund Löpare Frostkvist 34×140 cm

Löpare från Ekelund för stora söndagsmiddagar eller till jullunchen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Mönstret Frostkvist kommer garanterat höja stämningen i vinter. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Läs mer om Ekelund Löpare Frostkvist 34×140 cm...


Hitta Ekelund Löpare Frostkvist 34×140 cmäven i dessa butiker...