Demeyere Atlantis Sauteuse 2 L svängd kant

Demeyere Atlantis Sauteuse 2 L svängd kant
Demeyere Atlantis Sauteuse 2 L svängd kant
Beskrivning av Demeyere Atlantis Sauteuse 2 L svängd kant

Sauteuse med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Består av 7-lagerskonstruktion ända upp till kanten vilket ger en jämn och fin värmespridning i hela kärlet. Perfekt anpassad för mjölk- och mjöl produkter t ex såser men även för wokning m.m. Denna modell har vinklad kant och går lätt att hälla ur. Sauteusen är Silvinox® behandlad som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. Råvarorna släpper lätt från kärlen vid tillagning och underlättar rengöring. Kan diskas i maskin och har 30 års garanti.

Läs mer om Demeyere Atlantis Sauteuse 2 L svängd kant...


Hitta Demeyere Atlantis Sauteuse 2 L svängd kantäven i dessa butiker...