Yaxell Y-OU Allkniv 12 cm

Yaxell Y-OU Allkniv 12 cm
Yaxell Y-OU Allkniv 12 cm
Beskrivning av Yaxell Y-OU Allkniv 12 cm

Liten och smidig kniv ur Yaxells serie Y-OU som lämpar sig väl för de lite mindre skalningsuppgifterna men som även är bra för andra ändamål i köket till exempel att skära grönsaker och frukt.

Kniven har ett blad som består av tre lager stål. Kärnan är gjord av hårt VG10-stål och övriga stållager är av ett mjukare mer rosttåligt stål. Denna uppbyggnad ger knivbladet en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg. Handtaget är tillverkat i pakkawood ett material som framställs genom att trä och plast sammanfogas under högt tryck. Materialet blir både tåligt och hygieniskt och har samma oslagbara känsla som trä. I detta fall har materialet även specialbehandlats för att få en bländande ljus finish.

Läs mer om Yaxell Y-OU Allkniv 12 cm...


Hitta Yaxell Y-OU Allkniv 12 cmäven i dessa butiker...