Skeppshult Gryta rund med glaslock 7 L

Skeppshult Gryta rund med glaslock 7 L
Skeppshult Gryta rund med glaslock 7 L
Beskrivning av Skeppshult Gryta rund med glaslock 7 L

Rejäl gjutjärnsgryta från Skeppshult med en naturlig non-stickyta av inbränd ekologisk rapsolja som förbättras med användande år efter år från generation till generation! Varje detalj gjuts i en unik sandform som sedan slås sönder. Därför blir varenda skepphultprodukt unik och inte den andra exakt lik. Stolt hantverk från deras gjuteri i de småländska skogarna.

Grytan har en 5 mm tjock botten för att sprida värmen jämnt vilket ger en fin stekyta. Botten är konkavt precisionssvarvad som gör att pannan står stabilt på spisen även vid mycket hög värme. Fungerar på alla värmekällor så som induktion gas ugn och öppen eld. Glaslock medföljer.

Läs mer om Skeppshult Gryta rund med glaslock 7 L...


Hitta Skeppshult Gryta rund med glaslock 7 Läven i dessa butiker...