Scanpan CTX Wokpanna 32 cm Rostfri

Scanpan CTX Wokpanna 32 cm Rostfri
Scanpan CTX Wokpanna 32 cm Rostfri
Beskrivning av Scanpan CTX Wokpanna 32 cm Rostfri

Rymlig wokpanna med höga kanter från Scanpans prisbelönta serie CTX. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme” är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig.

Pannan består av fem lager var och en med sin egen funktion – bland dem stål för hållbarhet och induktionskompatibilitet och en aluminiumkärna med utmärkt värmefördelning. Med sin unika non stick-beläggning är kärlet både slitstarkt och lättarbetat.

– Non stick-beläggning – slitstark och lätt att rengöra
– Jämn värmefördelning
– Ugnssäker upp till 260°C
– Lätt att lyfta
– Passar alla värmekällor

Läs mer om Scanpan CTX Wokpanna 32 cm Rostfri...


Hitta Scanpan CTX Wokpanna 32 cm Rostfriäven i dessa butiker...