Pyrex Cook & Freeze Matlåda 17×9 cm 17 L

Pyrex Cook & Freeze Matlåda 17×9 cm 17 L
Pyrex Cook & Freeze Matlåda 17×9 cm 17 L
Beskrivning av Pyrex Cook & Freeze Matlåda 17×9 cm 17 L

Stapelbar glaslåda med lock från franska Pyrex tillverkat av ultraresistent borosilikatglas som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Frys in middagens rester ta fram senare i veckan och stoppa in formen direkt i ugnen. Glaset tål temperaturväxlingar på upp till 220°C utan att gå sönder!

Formen klarar ugnstemperatur upp till 300°C (ej lock) och frystemperatur ner till -20°C. Glaset absorberar ingen lukt eller smak och tål dessutom vassa redskap i metall utan att repa. Volym 17 liter. Finns i olika storlekar.

Läs mer om Pyrex Cook & Freeze Matlåda 17×9 cm 17 L...


Hitta Pyrex Cook & Freeze Matlåda 17×9 cm 17 Läven i dessa butiker...