Modern House Daily Use Ugnsform med lock 3 delar Vit

Modern House Daily Use Ugnsform med lock 3 delar Vit
Modern House Daily Use Ugnsform med lock 3 delar Vit
Beskrivning av Modern House Daily Use Ugnsform med lock 3 delar Vit

Set med tre ugnsfasta formar med lock utmärkta till matlagning servering och förvaring. Ugnsformarna är tillverkade av porslin som bränns på hela 1350°C vilket gör kärlen mycket tåliga för både värme och dagligt bruk. Dden stilrena designen gör att formarna passar till de flesta dukningar och blir därför snygga att servera ur. Tack vare locken staplar du formarna på varandra i kylskåpet – och när de inte används ställs de i varandra och tar på så sätt minimalt med plats i skåpet. Tål diskmaskin mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 280°C.

Läs mer om Modern House Daily Use Ugnsform med lock 3 delar Vit...


Hitta Modern House Daily Use Ugnsform med lock 3 delar Vitäven i dessa butiker...