Fiskars Norden Gryta 4 L Gjutjärn

Fiskars Norden Gryta 4 L Gjutjärn
Fiskars Norden Gryta 4 L Gjutjärn
Beskrivning av Fiskars Norden Gryta 4 L Gjutjärn

En högkvalitativ gjutjärnsgryta från Fiskars som är inspirerad av nordisk natur och traditioner. Grytan har en innovativ kombination av premiummaterial som inte bara tål väldigt höga temperaturer utan också har ett mycket bra non-stick. Grytan rostar inte och behöver ingen ytbehandling alltså är den mycket lätt att underhålla. Gjutjärn är perfekt för dig som gillar att tillaga grytor eller rätter där man vill ha långsam men hållbar värme. Grytan är tillverkad i Finland och du får med ett avtagbart träunderlägg tillverkad av finskt björk. Fiskas erbjuder dessutom 25 års garanti.

Läs mer om Fiskars Norden Gryta 4 L Gjutjärn...


Hitta Fiskars Norden Gryta 4 L Gjutjärnäven i dessa butiker...