Eva Solo Nordic Kitchen Grytsked Ek

Eva Solo Nordic Kitchen Grytsked Ek
Eva Solo Nordic Kitchen Grytsked Ek
Beskrivning av Eva Solo Nordic Kitchen Grytsked Ek

Liten grytsked ur Eva Solos serie Nordic Kitchen. Den här är ett allsidigt redskap till köket som gör matlagningen enklare. Det rustika skaftet i ek och den svarta silikonen gör redskapet både praktiskt och snyggt. Precis som en skarp kökskniv kan en bra stekspade eller grytsked göra stor skillnad när grytor och stekpannor står på spisen och du är igång med matlagningen.

Nordic Kitchens redskap har ett bekvämt grepp och fungerar med alla typer av beläggningar i grytor och stekpannor. Silikonen göra att råvarorna släpper lätt när du använder redskapen och är skonsam mot dina kastruller och stekpannor.

Läs mer om Eva Solo Nordic Kitchen Grytsked Ek...


Hitta Eva Solo Nordic Kitchen Grytsked Ekäven i dessa butiker...