Demeyere Atlantis Kastrull 1 L

Demeyere Atlantis Kastrull 1 L
Demeyere Atlantis Kastrull 1 L
Beskrivning av Demeyere Atlantis Kastrull 1 L

En högkvalitativ serie med snygg tidlös design och blankpolerat handtag. Kärlen har en InductoSeal® botten som är gjord av sju lager. Silver och kopparlager säkerställer optimal värmefördelning och ger en värmeledande yta som är 33% större än en traditionella bottnar. Botten är svetsad hermetiskt (lufttät) vilket medför ytterligare hygien och kvalitet eftersom vatten fett eller smuts inte kan tränga in i mellan lagren. Konstruktion i botten varav ett är ett kopparlager som ger extra snabb värmespridning. Atlantis serien är Silvinox® behandlad som är en effektiv rengöring av det yttre stålet. Råvarorna släpper lätt från kärlen vid tillagning och underlättar rengöring. Kan diskas i maskin och har 30 års garanti.

Läs mer om Demeyere Atlantis Kastrull 1 L...


Hitta Demeyere Atlantis Kastrull 1 Läven i dessa butiker...