Bonnier Fakta Det Vilda Köket

Bonnier Fakta Det Vilda Köket
Bonnier Fakta Det Vilda Köket
Beskrivning av Bonnier Fakta Det Vilda Köket

Att äta lindblad kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök dessutom är det helt gratis och garanterat ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina favoriter bland allt det ätbara från naturen och kocken Rune Kalf-Hansen har skapat recept där det vilda får en naturlig plats i soppor sallader grytor röror oljor efterrätter och mycket mer.
Året runt bjuder den vilda naturen på sådant som går att äta och mycket hittar man lätt runt knuten eller i närmsta skog. Rönnbär och nässlor känner nog de flesta till men hur många vet hur kärleksört sommargyllen våtarv och tusensköna smakar? Allt som krävs för att ta del av detta dolda skafferi är att man öppnar ögonen och tar sig tid att plocka. Då får man också tillträde till en ny smakvärld något som lyxkrogarnas kockar redan har upptäckt.

Så plocka in det vilda i ditt kök och blanda till en älgörtsmajonnäs eller rölleksolja lägg almfrukter i pastan krydda vardagsköttbullarna med svinmålla och backtimjan eller ta in höstens smaker och servera en festrätt som biff Rydberg med vild pepparrot kirskål och rårörda rönnbär.

Läs mer om Bonnier Fakta Det Vilda Köket...


Hitta Bonnier Fakta Det Vilda Köketäven i dessa butiker...