WMF Nuova Ostknivset 2 delar

WMF Nuova Ostknivset 2 delar

Ett set med två ostknivar från WMF i rostfritt stål ett måste för den som vill njuta av god ost utan krångel. Ostknivarna har fått en snygg design med handtag som gör användningen enkel. Knivarna är tillverkade av rostfritt stål som behåller sin blanka fina yta.

I setet ingår två knivar med hål i som är utmärkta att skära mjuka ostar med då hålen motverkar att kniven klibbar fast. Den tandade kniven gör att du slipper använda händerna för att flytta eller ta en bit ost. Kniven med bredare blad passar att använda till ostar av hårdare karaktär. Ett set med ostknivar du kan använda till alla sorters ostar helt enkelt.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål Comargan som tål att diskas i maskin.

En perfekt present till dig själv eller till ostälskaren!

Läs mer om WMF Nuova Ostknivset 2 delar

WMF Nuova Ostknivset 2 delar

Serveringsdelar Set

Hitta WMF Nuova Ostknivset 2 delar även hos:Rulla till toppen