Solstickan Brandsläckare 2 kg Steel Edition

Solstickan Brandsläckare 2 kg Steel Edition

Solstickan brandsläckare 2 kg har stor släckeffekt är liten och nätt och dessutom snygg att ha framme. Vad mer kan man önska av en brandsläckare?

Solstickan brandsläckare är en stilig smidig och livsviktig försäkring för hemmet. Brandsläckaren har marknadens största släckeffekt för 2 kg som ligger på 13A 89B C och eftersom den är så nätt passar den perfekt för mindre utrymmen och bränder. Men inte nog med att pulverbrandsläckaren är pålitlig. Solstickan brandsläckare är snygg kanske den första snygga brandsläckaren någonsin? Brandsläckaren från Solstickan Design pryds av ett emblem med avbildning av den numera ikoniska och älskade Solstickanpojken.

Brandsläckaren är enkel att använda och montera. Väggfäste medföljer och skulle frågor uppstå medföljer också instruktioner på svenska. Brandsläckaren kan dessutom återfyllas av behörig servicetekniker.

Kom ihågSolstickan brandsläckare 2 kg är gjord för hemmabruk och levereras utan slang. För användning i riktigt trånga utrymmen som till exempel bil husvagn eller båt rekommenderar vi att du sätter på en slang som kan köpas direkt från Solstickan.

Brandklass: ABCFylld med: pulverEffektivitetsklass: 13A 89B CCE-märktViktklass: 2 kg.

Registrera din brandsläckare för Solstickans trygghetsgaranti.Om olyckan är framme och du tvingas använda din brandsläckare inom fem år från köptillfället får du en helt ny av Solstickan Design. För att ta del av garantin behöver du registrera din brandsläckare från Solstickan senast sex månader efter inköpsdatum. Du hittar registreringsformuläret på Solstickans trygghetsgaranti.

Läs mer om Solstickan Brandsläckare 2 kg Steel Edition

Solstickan Brandsläckare 2 kg Steel Edition

Brandsläckare

Hitta Solstickan Brandsläckare 2 kg Steel Edition även hos:Rulla till toppen