Målerås Glasbruk Safari Sculptures Uggleunge 15 cm Brun

Målerås Glasbruk Safari Sculptures Uggleunge 15 cm Brun

Munblåst glasskulptur i kristall i form av söt uggleunge. Handmålad med sandblästrade detaljer. Handgjord och signerad i Målerås. Passar fint ihop med den större glasskulpturen Uggla i samma serie. Vikt: 1 kg

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Läs mer om Målerås Glasbruk Safari Sculptures Uggleunge 15 cm Brun

Målerås Glasbruk Safari Sculptures Uggleunge 15 cm Brun

Block

Hitta Målerås Glasbruk Safari Sculptures Uggleunge 15 cm Brun även hos:Rulla till toppen