KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 48 L Mint

KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 48 L Mint

KitchenAids serie Artisan 175 är en riktig hjälpreda i ditt kök och kommer garanterat bli vän för livet! Den högpresterande motorn är tystgående robust och effektiv och hjälper dig röra knåda och blanda med tio olika hastigheter. Hela maskinen är uteslutande tillverkad i metall för hållbarhet och stabilitet en handbyggd teknik ger maskinen en genomsnittlig livslängd på 30 år. Finns i många olika färger som passar till varje stil och köksdesign.

KitchenAid Artisan 5KSM175 kommer med följande tillbehör:

Skål 48 l 5K5THSBP
Skål i polerat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.

Skål 3 l 5KB3SS
Kompletterar skålen på 48 l och kan användas för bearbetning av mindre kvantiteter. Du behöver inte diska skålarna däremellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål. Tål maskindisk.

Stänkskydd 5KN1PS
Dubbelfunktionellt tillbehör i ett stycke som skyddar mot stänk. Med hjälp av tratten kan du enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på. Tillverkad i transparent plast som gör att du kan se ingredienserna i skålen. Tål inte maskindisk.

Ballongvisp med sex trådar 5K452WW
Används för att vispa in luft i ägg äggvitor vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs). Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud. Tål inte maskindisk.

Flatblandare 5K452B
Används för tyngre blandningar som kakor glasyr kakdeg och potatismos. Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning. Tål maskindisk.

Flatblandare av metall med silikonvinge 5KFE5T
Används för normala till tyngre blandningar som tårtor glasyr kakdeg och potatismos. Den flexibla kantdesignen garanterar snabbare blandning utan att du behöver stänga av motorn och använda en slickepott. Belagd metall med sidodel. Tål maskindisk.

Degkrok 5K452DH
Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg till exempel bröd pizzadeg och pastadeg. Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning. Tål maskindisk.

– Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min
– Höjd med uppfällt huvud 45 cm
– Frekvens 50/60 Hz
– Motortyp: Växelströmsmotor med direktdrivning
– Max. utgående motorkraft (hästkrafter)019 hk

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Läs mer om KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 48 L Mint

KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 48 L Mint

Köksmaskiner

Hitta KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 48 L Mint även hos:Rulla till toppen