KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 48 + 3 L Silky Pink

KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 48 + 3 L Silky Pink

Multifunktionell köksmaskin i en slät rundad design med fällbart drivhuvud som gör den lätt att använda och rengöra. Stålskålen rymmer 48 liter och gör det lätt att röra knåda och vispa med hastigheter i tio steg medan de extra tillbehören gör köksmaskinen till kökets kulinariska centrum.

– Den högpresterande motorn arbetar med direkt transmission i form av ett kugghjul istället för en kilrem vilket gör motorn mer tystgående robust och effektiv.
– Tillverkad helt i metall för ökad hållbarhet och stabilitet.
– Det unika planetariska blandningssystemet garanterar att de starka tillbehören blandar ingredienserna snabbt noggrant och ända upp till skålens kant.
– Energieffektivt utnyttjande av motorn ser till att den kan klara de tunga uppgifterna utan att dra onödigt mycket ström. Till en vanlig deg använder den vanligtvis enbart mellan 60 och 70 watt så de 300 watt som maskinen kan prestera vid maximal belastning räcker mer än nog för de svåraste uppgifterna.
– En enda drivkoppling gör det enkelt att använda mer än 15 olika typer av tillbehör.
– Handgjord teknik med en genomsnittlig livslängd på 30 år.
– 5 års garanti.

Standardtillbehör:
– Blankpolerad blandningsskål på 48 liter med ergonomiskt handtag.
– Polerad skål på 3 liter för mindre mängder så att du inte behöver diska den större skålen under matlagningen.
– Stänkskydd av plast. Stänkskyddet hindrar stänk och gör det lätt att tillsätta ingredienser medan köksmaskinen arbetar.
– Ballongvisp med sex trådar för vispning av äggvitor grädde och dippsås som majonnäs.
– Flatblandare för normala/tunga smeter till exempel kakor glasyr småkakssmet rågbrödsdeg och potatismos.
– Flatblandare med silikonvinge för snabb blandning så att du slipper stanna motorn för att skrapa ner smeten med en slickepott. För normala/tunga blandningar med exempelvis kaksmet glasyr småkakssmet och potatismos.
– Degkrok för att blanda och knåda jäsdegar till exempel pizza- och pastadeg.

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.

Läs mer om KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 48 + 3 L Silky Pink

KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 48 + 3 L Silky Pink

Köksmaskiner

Hitta KitchenAid KitchenAid Artisan Köksmaskin 48 + 3 L Silky Pink även hos:Rulla till toppen