Kay Bojesen Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek

Kay Bojesen Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek

Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent eller varför inte till dig själv?

Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna.

Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer.

Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba rökt ek och ek/lönn.

Läs mer om Kay Bojesen Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek

Kay Bojesen Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek

Figurer

Hitta Kay Bojesen Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek även hos:Rulla till toppen