Järlestrand Mikael Det enda som bär 2015 CD

Järlestrand Mikael Det enda som bär 2015 CD
Järlestrand Mikael Det enda som bär 2015 CD
Beskrivning av Järlestrand Mikael Det enda som bär 2015 CD

Sångerna på den här skivan har funnits i mitt inre i många år. När jag för några år sedan gjorde skivan Mitt arv var även den med sånger jag levt med sedan ungdomen.

Den gången gjordes inspelningen med storband som var den musikstil jag bland annat växt upp med då jag själv spelade trombon i olika orkestrar. Att få göra ännu en skiva med sånger från min uppväxt känns som en stor förmån. Denna gång med en
lugnare och mjukare inramning.

Dessa sånger inbjuder till glädje och förundran men kanske ännu mer till stillhet och eftertanke. Det är sånger jag sjungit oräkneliga gånger vid begravningar och gudstjänster till tröst för människor i sorg eller oro.

Läs mer om Järlestrand Mikael Det enda som bär 2015 CD...


Sök bästa pris på Järlestrand Mikael Det enda som bär 2015 CD hos: