Gynning Design Brickbord Looking For You 65 cm Svart/Vit

Gynning Design Brickbord Looking For You 65 cm Svart/Vit

Ett läckert brickbord från Carolina Gynning ur serien Looking for you.

Ett vackert kombinerat soffbord eller sidobord från Gynning Design med ben i kromad metall och bricka tillverkad i trä med motiv ur Carolina Gynnings serie Looking For You.

Carolina Gynning har i Looking for You-serien som även inkluderar skärbräda förkläde och andra underlägg kombinerat sitt konst och designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär så även i detta bord med dess suggestiva kvinnoporträtt.

Bordet är 65 cm i diameter och kan användas som både sidobord och soffbord.
Brickan till bordet är svensktillverkad och tillverkas av individuella ark av FSC-märkt björkfanér som värmepressas under högt tryck till formen av en bricka. Efter att de värmepressats tillsätts en skyddande blank melaminyta som gör bordet både tåligt och lättskött.

Ingen montering av brickbordet krävs och ställningen som brickan/konstverket av Carolina Gynning står på går att fälla ihop då det inte används. Bordsbenen som utgör ställningen är 48 cm höga.

Detta brickbord Looking For You från Gynning Design passar lika bra som enskild designmöbel som garanterat kommer dra blickarna till sig som tillsammans med andra produkter ur Carolina Gynnings läckra Looking for You serie som också finns att köpa på Cervera.

Läs mer om Gynning Design Brickbord Looking For You 65 cm Svart/Vit

Gynning Design Brickbord Looking For You 65 cm Svart/Vit

Möbler övrigt

Hitta Gynning Design Brickbord Looking For You 65 cm Svart/Vit även hos:Rulla till toppen