Global Global G-251138 Knivset 4 delar

Global Global G-251138 Knivset 4 delar

Knivset med 4 knivar ur Globals serie Classic som består av en kockkniv en liten grönsakskniv en ?exibel allkniv och en skalkniv. Setet är perfekt för dig som vill rusta upp köket med riktigt vassa knivar eller att ge bort i present till vännen som ?yttat hemifrån.

-G-2: klassiska kockkniven som har haft samma design sedan den lanserades. Perfekt till det mesta i köket. Bladlängd 20 cm.
-GS-5: liten grönsakskniv med ett högt och tvärt bladslut optimal för att hacka och skära mindre grönsaker. Bladlängd 14 cm.
-GS-11: flexibel allkniv som passar till mindre filéarbeten. Bladlängd 14 cm.
-GS-38: liten och smidig skalkniv som lämpar sig väl för frukt och grönsaker. Bladlängd 9 cm.

Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985 tillverkas Globalknivarna idag av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaften i knivarna är fyllda med sjösand för att ge perfekt balanserade knivar och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 125 grader. Med sin hållbarhet komfort och exceptionella skärpa blir de här Globalknivarna snabbt favoriter i köket!

Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G GS GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.

Läs mer om Global Global G-251138 Knivset 4 delar

Global Global G-251138 Knivset 4 delar

Knivset 4 delar

Hitta Global Global G-251138 Knivset 4 delar även hos:Rulla till toppen