Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Lila Jag är en vacker

Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Lila Jag är en vacker

Design House Stockholm har tillsammans med Astrid Lindgren AB lanserat en kollektion av muggar som hyllar Astrids storslagna berättarkonst och författararv. Texten på muggen är ett citat från Karlsson på taket:

Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock man i mina bästa år.

Kollektionen består av olika muggar i olika färger med tänkvärda citat från bland andra Karlsson på taket Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga – men även från Astrid Lindgren själv. Citaten på stengodsmuggarna är inte tryckta utan istället graverade för att symbolisera hur Astrids ord nu för alltid är ristade i sten. I botten av varje mugg hittar du en vacker illustration och muggarna kommer i en fin förpackning som gör dem lika roliga att köpa till sig själv som andra.

Muggen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin och mikrovågsugn.

Läs mer om Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Lila Jag är en vacker

Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Lila Jag är en vacker

Muggar

Hitta Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Lila Jag är en vacker även hos:Rulla till toppen