Champion Nordic Sous Vide Cirkulator

Champion Nordic Sous Vide Cirkulator

Champion Sous Vide Circulator – utsedd till Bra köp av Råd & Rön (maj 2017)!

Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig. Med Champion Sous Vide CHSV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bäst av allt – det är otroligt enkelt!

Sous Vide betyder under vakuum och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött fisk kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur placerar den på kanten av en kastrull/gryta startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C tack vare att den cirkulerar vattnet.

Med en stilren design och smart konstruktion är det en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget i rostfritt stål på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.

Specifikationer:
– Kapacitet för upp till 15 liter
– Cirkulerar 8.2L vatten/minuten
– Maximal temperatur: 92°C
– Lätt att rengöra med löstagbart hölje
– Smidigt reglage på sidan för inställning av temperatur
– Precision på : +/- 01 °C
– Display som visar temperatur och tillagningstid
– Sladdlängd: 1.2 meter
– Klämma på baksidan
– Effekt: 800W
– 220-240V/50H

Läs mer om Champion Nordic Sous Vide Cirkulator

Champion Nordic Sous Vide Cirkulator

Sous Vide

Hitta Champion Nordic Sous Vide Cirkulator även hos:Rulla till toppen