Big Green Egg Grill Small

Big Green Egg Grill Small

Big Green Egg Small är en favorit bland stadsmänniskor med balkong eller mindre uteplats. Small är kompakt och men du kan ändå laga mat för 4-6 personer. Eftersom gallret i Small ligger lägre än i MiniMax så är Small bättre lämpad för större middagar även om de båda har en lika stor tillagningsyta (33 cm). Produkten är en asiatisk lerugn (kamado) som används i mer än 3000 år. Det är alltså något helt annat än den traditionella kolgrill vi i Sverige är vana vid. Den håller värmen enastående och med olika tekniker och tillbehör kan du grilla direkt indirekt och röka.

Big Green Egg har ett temperaturintervall på 70-350 °C så att du kan prova alla olika matlagningstekniker. Grillning rökning wokning ångkokning (ugns)bakning eller långkok; det är lätt som en plätt på ditt Big Green Egg. Från grillad T-benstek eller entrecôte till en vegetarisk curryrätt och madridsk gryta. Laga mat med ångade ostron halmrökt carpaccio asiatisk kycklingsoppa eller en välfylld grönsaksquiche. Ingenting är för märkvärdigt! Och sedan är det naturligtvis dags att smaka… Rena och ärliga smaker med en oöverträffad karaktäristisk doft och smak. Med ett Big Green Egg kommer en ny värld att öppna sig för dig. Flytta fram dina kulinariska gränser och överraska dig själv och dina gäster. Låt din kreativitet flöda och njut!

Oavsett om det är iskallt eller värmebölja; EGGet kan användas under alla årstider hela året runt. Om du tror att man bara kan grilla på sommaren: tänk om! Allt detta håller på att förändras tack vare Big Green Egg. När allt kommer omkring varför skulle du bara njuta av din kamado under några månader när du kan använda den 365 dagar om året? Den unika isolerande keramiken betyder att vädret utanför är irrelevant. Temperaturen i EGGet är lika stabil som alltid och det spelar ingen som helst roll om det regnar eller snöar.

Läs mer om Big Green Egg Grill Small

Big Green Egg Grill Small

Kamadogrillar

Hitta Big Green Egg Grill Small även hos:Rulla till toppen