Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Röd

Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Röd

Medlemserbjudande – få ett glasstillbehör när du köper en Ankarsrum köksmaskin (värde 1299 kr). Logga in eller bli medlem för att ta del av rabattkoden för att få medlemspris. Erbjudandet gäller t.o.m. 13 juni.

En svensk klassiker nu med kokbok!

Ankarsrum Assistent Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Sensommaren 1940 tillverkades den första köksassistenten som idag är känd som Assistent Original från Ankarsrum. Tack vare sin konstruktion och kvalitet har den fortsatt vara en del av det svenska köket och går ofta i arv från generation till generation.

Med varje köksmaskin medföljer tillbehör som kommer att underlätta ditt köksarbete och ge dig ovärderlig hjälp vid bakning av allt från sockerkakor till surdegsbröd. Tidigare motor på 800 watt har uppdaterats till en ny kraftigare motor på 1500 watt – så du nu kan blanda ännu tyngre och större degar. Assistenten har motoråterkoppling som innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är. Den unika växelenheten ger en tyst och kraftfull maskin.

En bunke på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar. Den klarar 15 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.

Medföljande receptbok innehåller 34 recept med allt från bröd och bakverk till middagar och drycker. Receptboken ger utförliga beskrivningar och smarta tips på hur du på bästa sätt arbetar ihop med din Ankarsrum Assistent Original. Här förklaras möjligheterna med din assistent för en maximal upplevelse. Text på svenska norska danska och engelska.

– Hållbar klassiker förbättrad med starkare motor på 1500 watt
– Låg ljudnivå
– Steglös hastighetsreglering
– Överbelastningsskydd
– Timer
– 7 liter rostfri kittel 35 liter vispskål i tritanplast
– Mördegsvisp ballongvisp degkrok degrulle degkniv degskrapa och jäslock medföljer
– Bäst i Test av Wise Guide och Smartson
– 7 års motorgaranti
– Brett tillbehörsprogram där du kan mixa vispa mala kött göra pasta pressa apelsiner mm

Läs mer om Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Röd

Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Röd

Köksmaskiner

Hitta Ankarsrum Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Röd även hos:Rulla till toppen