Aida Raw Bestickset 16 delar Guld

Aida Raw Bestickset 16 delar Guld

Aida Raw bestick i 16 delar. Aida Raw är serien som kombinerar råa intryck med naturliga färger och material till en unik snygg och enkel design i nordiskt stuk.

Besticken från Aida är tillverkade av 18/0 kromstål och finns i fyra olika färger: svart silver guld och matt roséguld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

I Aida Raw bestickset 16 delar ingår
4 knivar 225 cm
4 gafflar 205 cm
4 matskedar 205 cm
4 teskedar 14 cm.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Bestick roséguld
Aida Raw bestick i matt roséguld passar lika bra för den som gillar att experimentera med dukningen som för den som föredrar mer jordnära färger. Både design och färgval på besticken är både stilrent och unikt – skandinavisk design när den är som bäst!

Läs mer om Aida Raw Bestickset 16 delar Guld

Aida Raw Bestickset 16 delar Guld

Bestickset 42+

Hitta Aida Raw Bestickset 16 delar Guld även hos:Rulla till toppen