Zwilling Grillbestick 12 delar

Zwilling Grillbestick 12 delar
Zwilling Grillbestick 12 delar
Beskrivning av Zwilling Grillbestick 12 delar

Snyggt grillbestickset från Zwilling i 18/10 rostfritt stål som innehåller 6 gafflar och 6 knivar. Perfekt för middagar med grillat kött eller annat gott både inne och ute. Det är blankpolerat och har en tidlös och klassisk design. Materialet är motståndskraftigt mot både rost och repor och setet kommer i en träask som kan fungera som för att ge bort som gåva och till förvaring. En perfekt present till fars eller mors dag skäm bort grill-och köttentusiasten med ett riktigt fint set som kommer hålla under lång tid!

– 18/10 rostfritt stål
– 12 delar (6 av varje)
– Presentask och förvaring i trä

Läs mer om Zwilling Grillbestick 12 delar...


Hitta Zwilling Grillbestick 12 delaräven i dessa butiker...