Villeroy & Boch Old Luxembourg Fat till kaffekopp 20 cl

Villeroy & Boch Old Luxembourg Fat till kaffekopp 20 cl
Villeroy & Boch Old Luxembourg Fat till kaffekopp 20 cl
Beskrivning av Villeroy & Boch Old Luxembourg Fat till kaffekopp 20 cl

Ett fat till den klassisk kaffekoppen från Villroy & Bochs serie Old Luxembourg. Perfekt att komplettera med för det vore ju trist att inte kunna duka lika fint som vanligt bara för att olyckan har varit framme.

De mjuka formerna och den klassiska blå-vita färgen den utsökta dekoren ger hela serien en romantisk men samtidig tidlös stil. I Old Luxembourg serien hittar du tallrikar fat skålar muggar och kaffekoppar – allt du kan behöva för att duka riktigt vackert.

Läs mer om Villeroy & Boch Old Luxembourg Fat till kaffekopp 20 cl...


Hitta Villeroy & Boch Old Luxembourg Fat till kaffekopp 20 cläven i dessa butiker...