Umage Acorn Lampskärm 14 cm Vit/Mässing

Umage Acorn Lampskärm 14 cm Vit/Mässing
Umage Acorn Lampskärm 14 cm Vit/Mässing
Beskrivning av Umage Acorn Lampskärm 14 cm Vit/Mässing

Låt oss ta en promenad genom de fridfulla skogarna och beundra de små ömtåliga ekollon som ligger vid de majestätiska ekarnas rötter. Detta är ett minne du vill behålla! Det är enkelt och pittoreskt – precis som Acorn en lampskärm som kommer att se till att hålla det magiska minnet nära ditt hjärta och i ditt hem. Acorn består av tre delar: en mjuk silikonbägare ett slätt yttre skal av glas och en kärna i en distinkt metallisk yta som sammanflätas i en underbar symfoni.

Observera att denna lampskärm levereras utan sockel och glödlampa.

Läs mer om Umage Acorn Lampskärm 14 cm Vit/Mässing...


Hitta Umage Acorn Lampskärm 14 cm Vit/Mässingäven i dessa butiker...