Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-pack

Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-pack
Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-pack
Beskrivning av Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-pack

Ett set med vin- och champagneglas som passar perfekt som gåva för den nyinflyttade eller för att unna dig själv något fint. Du får med vitvinsglas med en mindre kupa för att vinet ska hållas avkylt längre bordeauxglas med bred skål designat för mustiga röda viner så som Cabernet Sauvignon och Syrah och ett champagneglas som låter dig njuta av bubblorna längre och lyfter fint fram aromen.

Authentis är en storfavorit från Spiegelau. Kupans design och form säkerställer att vinets arom och bouquet överförs på ett autentiskt sätt och kommer bidra till många härliga kvällar! Glasen i serien gör sig utmärkt till vardag som fest och kan enkelt maskindiskas.

Setet innehåller:
– 4 st Vitvinsglas
– 4 st Bordeauxglas
– 4 st Champagneglas

Läs mer om Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-pack...


Hitta Spiegelau Authentis Vin och Champagneset 12-packäven i dessa butiker...