Scanpan Impact Stekpanna 28 cm

Scanpan Impact Stekpanna 28 cm
Scanpan Impact Stekpanna 28 cm
Beskrivning av Scanpan Impact Stekpanna 28 cm

En favorit i restaurangköket med sin långa livslängd värmetålighet och enkla rengöring. Den rostfria stekpannan ger en perfekt stekyta och är perfekt för rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme som kött och fågel. Ett utmärkt komplement till din nuvarande köksutrustning.

Serien Impact är en av Scanpans bredaste serier och karakteriseras av ett högkvalitativt rostfritt stål i en elegant tvåtonsfinish med flertalet funktionella egenskaper. Varje stek och kokkärl är utrustade med en droppfri kant och måttskala är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor. Välj mellan kastruller stekpannor och wokpannor till soppgrytor och kastuller. Ett kärl för varje tillfälle i köket helt enkelt!

Läs mer om Scanpan Impact Stekpanna 28 cm...


Hitta Scanpan Impact Stekpanna 28 cmäven i dessa butiker...