Scanpan Impact Grytset 3 delar

Scanpan Impact Grytset 3 delar
Scanpan Impact Grytset 3 delar
Beskrivning av Scanpan Impact Grytset 3 delar

Impact grytset är ett komplett startset till ditt kök! Med en liten kastrull basgryta och större gryta får du allt du behöver för en lyckad matlagning. Utmärkt att ge bort som gåva till bröllopsparet eller den nyinflyttade. Glaslock till alla kärl medföljer.

Serien Impact är en av Scanpans bredaste serier och karakteriseras av ett högkvalitativt rostfritt stål i en elegant tvåtonsfinish med flertalet funktionella egenskaper. Varje stek och kokkärl är utrustade med en droppfri kant och måttskala är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor. Välj mellan kastruller stekpannor och wokpannor till soppgrytor och kastuller. Ett kärl för varje tillfälle i köket helt enkelt!

Setet innehåller
– 1 Kastrull 18 L 16 cm
– 1 Gryta 25 L 18 cm
– 1 Gryta 32 L 20 cm

Läs mer om Scanpan Impact Grytset 3 delar...


Hitta Scanpan Impact Grytset 3 delaräven i dessa butiker...