Riedel Performance Sauvignon Blanc Glas 2-pack

Riedel Performance Sauvignon Blanc Glas 2-pack
Riedel Performance Sauvignon Blanc Glas 2-pack
Beskrivning av Riedel Performance Sauvignon Blanc Glas 2-pack

Det här vinglaset är särskilt framtaget för viner av druvan Sauvignon Blanc. Glaset passar utmärkt till allt ifrån Loiredalens strama mineraliga Sancerre och Pouilly-Fumé till Sydafrikas Australiens och Nya Zeelands viner med mer exotiska frukter. Den generösa kupan förstärker druvans fräschhet och intensitet i doften samt ger vinet en bra balans mellan frukt syra och mineralitet. Vinglaset ?nns även i serierna Veritas Vinum Sommeliers och Superleggero. I Grape och Vitis rekommenderas istället Rieslingglasen.

Vinglaset passar även till: Ausbruch Auslese Bacchus Barsac Beerenauslese Blanc du Bois Chasselas Chenin Blanc Coulée de Serrant Furmint Gelber Muskateller Gewürztraminer Jurançon moelleux Koshu Lambrusco Loire (vitt) Loupiac Malagousia Malvazija Istriana Monbazillac Müller-Thurgau Muskateller Muskat-Ottonel Quarts de Chaume Recioto di Soave Sauternes Sylvaner Tokaji (sött) Tokaji (torrt) Traminer Trockenbeerenauslese Vins Liquoreux Vouvray och Zierfandler.

Riedels serie Performance är ett måste för alla vinälskare!

Efter ett långt arbete och en mängd vinprovningar har Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir ännu bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Detta uppnås genom Performance kristallglas med optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir lite större på insidan. På så sätt får vinet möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.

Läs mer om Riedel Performance Sauvignon Blanc Glas 2-pack...


Hitta Riedel Performance Sauvignon Blanc Glas 2-packäven i dessa butiker...