Riedel Performance Pinot Noir Glas 2-pack

Riedel Performance Pinot Noir Glas 2-pack
Riedel Performance Pinot Noir Glas 2-pack
Beskrivning av Riedel Performance Pinot Noir Glas 2-pack

Performance vinglas för Pinot Noir är särskilt framtaget för Pinot Noir från nya världens vinländer som till exempel Nya Zeeland och USA. Vinerna är sötare och fruktigare än Pinot Noir från Europa. Det som skiljer vinglaset från glaset för Old World Pinot Noir är det raka partiet längst upp på kupan. Denna så kallade ”skorsten” styr vinet förbi tungspetsen vilket gör att sötman i vinet blir mindre påtaglig. Ett vackert rödvinsglas som också passar utmärkt till roséchampagne.

Vinglaset passar även till: Barbaresco och Barolo (Nebbiolo) Blanc de Noirs Nerello och Mascalese.

Riedels serie Performance är ett måste för alla vinälskare!

Efter ett långt arbete och en mängd vinprovningar har Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir ännu bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Detta uppnås genom Performance kristallglas med optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir lite större på insidan. På så sätt får vinet möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.

Läs mer om Riedel Performance Pinot Noir Glas 2-pack...


Hitta Riedel Performance Pinot Noir Glas 2-packäven i dessa butiker...