Holmegaard Flora Vas 12 cm Blå lång hals

Holmegaard Flora Vas 12 cm Blå lång hals
Holmegaard Flora Vas 12 cm Blå lång hals
Beskrivning av Holmegaard Flora Vas 12 cm Blå lång hals

Den här blåa vasen gjort av glas är munblåst och är 12cm hög. Vasen är designad av den prisbelönta designern Louise Campbell. Syftet med denna vas är att ge blommorna gott om vatten. Vasen är fin i sin enkelhet eller kombinera med vasen som är 24cm i samma serie Flora.

Louise Campbell föddes i Köpenhamn 1970. Louise är en av Danmarks hyllade designer och hennes estetiska mönster förvandlar vardagliga föremål till vackra och funktionella konstverk. Louise Campbell öppnade sin egen studio 1996 och efter det har hennes möbler och inredningssamlingar synts till bland annat i Paris New York och Museum of Art & Design i Köpenhamn.

Läs mer om Holmegaard Flora Vas 12 cm Blå lång hals...


Hitta Holmegaard Flora Vas 12 cm Blå lång halsäven i dessa butiker...