Gynning Design Tablett Piece of Me 45×30 cm Vit

Gynning Design Tablett Piece of Me 45×30 cm Vit
Gynning Design Tablett Piece of Me 45×30 cm Vit
Beskrivning av Gynning Design Tablett Piece of Me 45×30 cm Vit

Stilrent tallriksunderlägg ur Carolina Gynnings serie Piece of Me som garanterat kommer ge dukningen det lilla extra. Bordstabletten är tillverkad i konstskinn med nedsänkt motiv och är lätt att hålla ren samtidigt som den skyddar bordet.

Carolina Gynnings motiv är frilagda från hennes populära konstverk vilka speglar kvinnor hon mött eller som lever inom henne. Alla verk är namngivna vilket vittnar om Carolinas personliga engagemang i målningarna. Bruksföremålen med hennes konst gör sig perfekt till bjudningar eller till vardags och kommer bli en stor favorit. Perfekta presenten att köpa till studenten födelsedagen eller andra stora tillfällen.

Läs mer om Gynning Design Tablett Piece of Me 45×30 cm Vit...


Hitta Gynning Design Tablett Piece of Me 45×30 cm Vitäven i dessa butiker...