Ekelund Spring Löpare 35×140 cm

Ekelund Spring Löpare 35×140 cm
Ekelund Spring Löpare 35×140 cm
Beskrivning av Ekelund Spring Löpare 35×140 cm

Löpare med mönster i blått och vitt från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Motivet Spring är formgivet av designstudion Björk-Forth. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Läs mer om Ekelund Spring Löpare 35×140 cm...


Hitta Ekelund Spring Löpare 35×140 cmäven i dessa butiker...