Ekelund Lövrik Löpare 35×120 cm

Ekelund Lövrik Löpare 35×120 cm
Ekelund Lövrik Löpare 35×120 cm
Beskrivning av Ekelund Lövrik Löpare 35×120 cm

Löpare med mönster i starka färger från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Motivet Lövrik är formgivet av Virtuelli Design. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra praktiska och naturliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Läs mer om Ekelund Lövrik Löpare 35×120 cm...


Hitta Ekelund Lövrik Löpare 35×120 cmäven i dessa butiker...