Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack

Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack
Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack
Beskrivning av Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack

Open Up champagneglas är populära glas för alla mousserande drycker. Chef & Sommelier har skapat ett elegant champagneglas som har designats med den unika egenskapen att det både bibehåller den lyxiga bubbliga känslan i drycken och lyfter aromerna. Chef & Sommelier Open Up är alltså ett champagneglas där drycken kommer helt till sin rätt – ett stilrent glas designat för mousserande drycker som till exempel champagne cava prosecco och crémant.

Kanske känner du igen glaset? Den unika designen i kombination med glasets egenskaper och tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ på restauranger. Och vi förstår varför – högkvalitativt och tilldragande är Open Up champagneglas en favorit både hemma och ute.

Open Up champagneglas rymmer 20 cl och säljs i 4-pack.

Läs mer om Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack...


Hitta Chef & Sommelier Open Up Champagneglas 20 cl 4-packäven i dessa butiker...