Born in Sweden Stumpastaken lång 4 ljus Aluminium blank

Born in Sweden Stumpastaken lång 4 ljus Aluminium blank
Born in Sweden Stumpastaken lång 4 ljus Aluminium blank
Beskrivning av Born in Sweden Stumpastaken lång 4 ljus Aluminium blank

Stumpastaken är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar korta ljus och små ljus – med andra ord ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Med alla ljus tända bildas en stor matta av lågor som sprider ett fantastiskt sken. Den här ljusstaken har plats för fyra ljus och passar perfekt som adventsljusstake. Stumpastaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Läs mer om Born in Sweden Stumpastaken lång 4 ljus Aluminium blank...


Hitta Born in Sweden Stumpastaken lång 4 ljus Aluminium blankäven i dessa butiker...