Bergs Potter Köpenhavner Kruka/fat 14 cm Grön emerald

Bergs Potter Köpenhavner Kruka/fat 14 cm Grön emerald
Bergs Potter Köpenhavner Kruka/fat 14 cm Grön emerald
Beskrivning av Bergs Potter Köpenhavner Kruka/fat 14 cm Grön emerald

Kruka ur serien Köpenhavner från Bergs Potter som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Den kungliga formen och klara färgerna är inspirerade av miljön runtom Dragør – krukan kommer att bli en iögonfallande inredningsdetalj var den än placeras.

Köpenhavner är en serie tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.

Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.

Läs mer om Bergs Potter Köpenhavner Kruka/fat 14 cm Grön emerald...


Hitta Bergs Potter Köpenhavner Kruka/fat 14 cm Grön emeraldäven i dessa butiker...