Anders Petter Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delar

Anders Petter Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delar
Anders Petter Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delar
Beskrivning av Anders Petter Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delar

Set med sex grillknivar och sex grillgafflar från Anders Petters serie Backaryd. Knivarna har extra stora handtag och blad med klassisk form. Besticken är tillverkade i rostfritt stål och handtag av mörkt rosenträ/polywood vilket är mycket slitstarkt och tål maskindisk. Perfekta bestick till grillat och kött.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda oavsett om det är vardag eller fest.

Läs mer om Anders Petter Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delar...


Hitta Anders Petter Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delaräven i dessa butiker...