Viking Wik Ramsäng

Viking Wik Ramsäng
Viking Wik Ramsäng
Beskrivning av Viking Wik Ramsäng

Viking modellen Wik Ramsäng är en högkvalitativ svensktillverkad säng, perfekt för dig med ömmande axlar och höfter. De zonindelade pocketfjädrarna ger en optimal komfort och följsamhet gentemot din kropp. Sängen är utrustad med en 3-zons pocketfjädring där olika fastheter möter kraven på den del av kroppen de ska bära. T ex något mjukare vid axel för att den ska kunna sjunka in i sängen på ett behagligt sätt. Ovanpå sängen ligger en bäddmadrass med en kärna av högelastisk supersoft polyeter vilket ger dig ett mjukt & följsam komfort. Komfortlagret är av luftigt 4-kanals spiralkrusad polyesterfiber som effektivt kanaliserar bort fukt & värme. Alla Viking sängar kommer med förmonterade hörnbeslag och Öko Tex standard 100 klassificering på tygerna. Bäddmadrass: Premium ingår till sängenGaranti: 25 år mot ram & fjäderbrott – ID: 21018964-1 – model: Wik – size: 80×210 – color: Beige – Depth: Medium – feet: Inga – Headboard: Ingen

Läs mer om Viking Wik Ramsäng...


Hitta Viking Wik Ramsängäven i dessa butiker...