Viking Rosendal Ställbar Säng

Viking Rosendal Ställbar Säng
Viking Rosendal Ställbar Säng
Beskrivning av Viking Rosendal Ställbar Säng

Sängen Viking Rosendal Ställbar är utrustad med en dubbelfjädrad tvärställd 5-zon pocket för att få en så kroppsanpassad god natts sömn som möjligt. Motorn har en mjuk start och stopp funktion samt integrerad LED lampa under motorn. Det finns även ett backup batteri vid eventuellt strömavbrott. Ställbara sängar är inte bara för dig med kroppsbekymmer utan vi alla bör kunna ställa in vår optimala position för en god natts sömn.Rosendal är en högkvalitativ svensktillverkad ställbar säng, perfekt för dig med ömmande axlar och höfter. De zonindelade pocketfjädrarna ger en optimal komfort och följsamhet gentemot din kropp. Detta då det är olika, för kroppen anpassade, fastheter på de olika zonerna. T ex mjukt vid axlarna där du bör sjunka djupare ner i sängen. Stoppningsmaterialet i sängen är latex för att få bästa andningsförmåga och formbarhet för din kropp. Bäddmadrassen har en kärna av zonindelad, ventilerande naturlatex som anpassar sig perfekt efter din kropp.Alla Viking sängar kommer med förmonterade hörnbeslag och Öko Tex standard 100 klassificering på tygerna. Höjden på sängen exkluderat bäddmadrass och ben är 46 cm.Bäddmadrass: Exclusive (Latex) ingår till sängenFasthet: Fasthet Medium/Fast avser medium för ena sängen och fast på andra sängen.Garanti: 5 år på motor 25 år mot ram & fjäderbrott – ID: 21017134-1 – model: Rosendal – size: 120×200 – color: Dark Blue – Depth: Medium – feet: Inga – Headboard: Ingen

Läs mer om Viking Rosendal Ställbar Säng...


Hitta Viking Rosendal Ställbar Sängäven i dessa butiker...