Viking Rosendal Ramsäng

Viking Rosendal Ramsäng
Viking Rosendal Ramsäng
Beskrivning av Viking Rosendal Ramsäng

Viking Rosendal Ramsäng är en högkvalitativ svensktillverkad säng, perfekt för dig med ömmande axlar och höfter. De zonindelade pocketfjädrarna ger en optimal komfort och följsamhet gentemot din kropp. Pocketfjädrarna skapar följsamhet och låter axlarna få sjunka ned i den mjukare zonen medans ländryggen får full uppstöttning av den fastare zonen. Sängen är utrustad med en dubbelfjädrad tvärställd 5-zon pocket. Alla Viking sängar kommer med förmonterade hörnbeslag och Öko Tex standard 100 klassificering på tygerna. Stoppningsmaterialet i sängen är Latex för bäst andningsförmåga och formbarhet. På sängen ligger en Excellent bäddmadrass vilken är utrustad med en 3 cm latexkärna för att ge den bästa följsamheten. Runt denna kärna finner du i tyget ett 4-kanals spiralkrusad polyesterfiber som effektivt kanaliserar bort fukt & värme.Bäddmadrass: Excellent (Latex) ingår till sängenFasthet: Fasthet Medium/Fast avser Medium på ena halvan och Fast på den andraGaranti: 25 år mot ram & fjäderbrott – ID: 21017547-2 – model: Rosendal – size: 210×210 – color: Beige – Depth: Medium – feet: Konat Ek 18cm – Headboard: Ingen

Läs mer om Viking Rosendal Ramsäng...


Hitta Viking Rosendal Ramsängäven i dessa butiker...