Viking Rosendal Kontinentalsäng

Viking Rosendal Kontinentalsäng
Viking Rosendal Kontinentalsäng
Beskrivning av Viking Rosendal Kontinentalsäng

Sängen från Viking Rosendal Kontinental med fokus på komfort och avlastning för din kropp! De zonindelade Pocketfjädrarna, dubbelfjädrad tvärställd 5-zon, skapar följsamhet och låter axlarna få sjunka ned i den mjukare zonen medans ländryggen får full uppstöttning av den fastare zonen. Rosendal är en högkvalitativ svensktillverkad kontinentalsäng, en säng som ger dig allt inom komfort och kvalitet. Den hela kassetten i mittendelen ger en likvärdig känsla över hela sängen utan skarv. Sängen innehåller latex för bästa möjliga formbarhet och andningsförmåga. Även bäddmadrassen har en kärna av latex för att följa övriga väl utvalda material i sängen. Denna kärna är också zonindelad för bästa möjligt komfort.Alla Viking sängar kommer med förmonterade hörnbeslag och Öko Tex standard 100 klassificering på tygerna. Bäddmadrass: Exclusive (Latex) ingår till sängenGaranti: 25 år mot ram & fjäderbrott – ID: 21017283-3 – model: Rosendal – size: 180×200 – color: Brown – Depth: Medium / Fast – feet: Design 12cm – Headboard: Knappad Sänggavel

Läs mer om Viking Rosendal Kontinentalsäng...


Hitta Viking Rosendal Kontinentalsängäven i dessa butiker...